Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Book en gratis matematikvejledning til indskolingen

 

Har du lyst til eller brug for at få en sparringsmakker til det næste emne, som du skal forberede til dine elever i indskolingen? Så kan du lige nu booke Peter fra Supermatematik.dk!

Uanset hvor i landet din skole ligger, så kan vi mødes online til en fælles forberedelse om et emne, du vælger. Det koster ikke noget!


Hvis du gerne vil have Peter ud til fysisk fremmøde, er betingelsen kun, at din skole ligger indenfor det grønne område på kortet.

61920337aed18_danmark.png

 

Hvordan foregår det?

Du sender en email til peter@supermatematik.dk eller ringer på telefon 40 78 40 88. Her aftaler vi hvilket matematisk fagområde, som eleverne skal arbejde med, og vi drøfter de muligheder, som vi i fællesskab kan tilbyde i forhold til børnegruppen og skolens indretning.

Vi aftaler en dato og tid for forberedelsen - uanset om den er fysisk eller online. Det er ingen betingelse, at I benytter vores bogserie, SuperGrundbog, for at kunne få gavn af en forberedelsessession. Alle vores materialer kan nemlig bruges uanset, hvad du ellers har i din hverdag!

Lidt om Peter og Supermatematik.dk

Peter har arbejdet pædagogisk med indskolingsbørn siden 90'erne og har taget underisningsdidaktik som en kerneekspertise ind siden 2013.

De første bøger i Supermatematik-serien udkom i 2017, og serien er løbende blevet udbygget - både digitalt og analogt, så den i dag fremstår som et stærkt produkt med mange muilgheder.

Peter har blandt andet haft hovedansvaret for at didaktisere grundbøgerne SuperGrundbog til 0. - 3. klasse - en bogserie, som er prøvet af på "rigtige" børn.

 

Er din interesse vakt?

Skriv til peter@supermatematik.dk eller ring på tlf 40 78 40 88. Vi snakkes!